:) :D :P ;) ;D ;P

Förra veckan måndag till onsdag var vi i stugan i Messumaa. På torsdag åkte Mikael tillbaka till Stockholm. :( Saknar honom redan! <3<3 Hoppas han kommer hen snart! <3 Från fredag till lördag sov Emilia över hos mig! :) Idag söndag åkte Malin till Luleå. Hon skulle hälsa på en kompis och sen på onsdag åker hon till Tyskland. Åå vad fuskit. Nu på kvällen har jag och mamma bakat en rabarberpaj, åå vad gott det var. :)

Stugan i Messumaa! :) <3

Hej allihopa!
Måndagen den 16 Juli åkte jag,mamma, pappa, Malin, Mikael och mormor till stugan i Junosando/ Messumaa. Vi var där till på onsdag. Först åkte vi till Pajala sen vidare till Junosando. Vi stannade och fikade hos Eva och Rolf i deras stuga i Kirkonmella. Det är en bit i från våran stuga. Sen åkte vi båt från Kirkonmella till Messumma. I stugan har vi gått på skogspromenader, kollat hjortronen vid en myr, åkt båt, tränat på att ro, badat, varit och slängt ur mjärden, kastat med kastspö, fotat, mm. Vi har haft fint väder.
 
Nu kommer det bilder från stugan: :)
 
 
 
Myren!
Hjortronen var inte ännu mogna.
Solen håller på att gå ner.
 
 
Messumaa! <3
Jag kastar med kastspö! :)
Här är våra stugor. Till vänster är våran lilla sovstuga, till höger är mormors stuga.  :)
 
Mina stövlar! :)
Jag ror! :)
Jag ror igen! :)
 
 
 
Tack Malin att du fixade min bild att den fick lite färg. Tack! :) <3
 
Hejdå jag skriver snart igen! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt rum! :)

Hej allihopa!
Så här såg mitt rum ut förrut.
 
Tomt och snart är det klart.
MIn fina fondvägg! :)
Efter! Ganska stor skillnad. Jag är jätte nöjd.
Tack mamma och pappa för mitt super fina rum. :)
 
 

Pajala marknad!!! :)

Hej!
Under helgen har jag varit på Pajala marknad. Åkte till Pajala på torsdag och åkte hem på söndag kväll. På fredagen gick jag först med Maria, Tommy, Axel och Agnes. Jag åkte karusell med dom. Sen gick jag med familjen. På lördag gick jag med Nora det var jätte roligt. Vi gick runt och tittade på olika saker. På lördagen köpte jag ett armband, godis och annat som går att äta, mm. På lördagen till middag fick vi besök av Nicke och Mimmi.  Det var trevligt att träffa dom. På söndag åkte jag karusell igen. Jag åkte WipTop. Den var rolig. Har åkt den flera gånger tidigare. På söndag köpte jag sockar.
 
Jag och Agnes åker draken. 
Agnes och hennes Dora ballong.
 
 
 

RSS 2.0