Snart, snart så åker vi! :) :P :D

Hej allihopa!
Tänkte bara snabbt skriva ett litet innlägg! Hoppas alla mår bra. Jag mår jättebra. Snart måste man ju gå och lägga sig/vila. För klockan halv 2 ska vi upp igen. För där vid 6 så ska vi åka till Cypern. Vi ska vara där i en vecka. Åå vad jag längtar. Kommer kanske inte kunna skriva när vi är i Cypern. :( Men när jag kommer hem ska jag berätta. :) 
Ha det så bra. Tills jag skriver igen! Kram! :) 


Bakom Kulisserna i Pajala- Shopping dagen i Happis! :)

Hej allihopa.
Jag har inte hunnit berätta om förra helgen. Men nu ska jag berätta. 4-6 maj var jag med på Bakom Kulisserna i Pajala. Det var jätte roligt och helt (awesome). Har haft en jätte bra helg med bästa kompisen Nora och massor av andra fina människor! :)På fredag blev vi indelade i olika grupper och skrev manus och pratade. På lördag läste vi igenom allas manus och så började vi skapa olika danser som vi skulle dansa. Jag var med i dans gruppen och det var Nora också. :)De som hade teater började att träna på repliker och sånt. På söndag forsatte vi alla att träna. Sen på kvällen hade vi en teater föreställning.
Som hette " Elvis äventyr i Tjernobyl." Här nere får ni lite bilder från föreställningen! :)
:) :P :D
Jag och Agnes! :)
Vi allihopa! :)
:) :P :D
Idag är det den 12 maj. Om ca 8 dagar så åker vi på semester till Cypern. Åå vad jag längtar! :)
Idag har jag, mamma och pappa varit till -----> Happis för att shoppa. Det var jätte roligt Vi var på Ikea, Stadium, Intersport, mm. På Ikea köpte jag nya saker till mitt rum. Ett sängbord, spegel, mattor, väckarklocka, tavellist, mm. Vi åkte 9 och kom hem vid 16.00. Vi var i Happis nästan hela dagen.
På söndagkväll ska jag åka till Kalix för att hälsa på Maria, Tommy, Axel och Agnes. :) Hejdå vi hörs snart igen! :)

 


Kalix-Valborg-bootcamp-Idrotten-Längtan.

Hej allihopa!
Det var länge sen. Hoppas ni har haft det bra. Det har jag. Har inte hunnit skriva om helgen men ska göra det nu. På fredag åkte jag buss till Kalix för att hälsa på Maria, Tommy, Axel och Agnes. Under helgen har vi varit ute, lekt, ritat med kritor på asfallten, varit och badat på badhuset, mm. På Söndag åkte jag hem. Maria, Axel och Agnes följde med.Tommy jobbade. Jag och Axel har haft besök av grannflickan hon heter Sussan. Hon är från Thailand. På måndag var det vallborg. Vi gick till polcirkelhuset för att se på majbrasan. Det var en liten kör som sjöng vårsånger. På tisdags kväll började jag på bootcamp. Det var roligt att träna men såklart det var ju lite jobbigt också. :) På Onsdag hade vi bara vanliga ämmnen i skolan. Sista lextionen hade vi idrott. Det var jag och Signe som ledde idrotten. Det gick bra. De fick spela basket och sen fick de göra några spring övningar. Idag är det torsdag. Det innebär att det är bootcamp igen. Jippi.:) Åå vad jag längtar till fredag för då ska jag till Pajala. För att vara med på "Bakom Kulisserna" och så kommer jag träffa världens bästa Nora. Saknar dig! :)<3 Hejdå här kommer det lite bilder. :)
Majbrasan. :)
Majbrasan igen! :)
Mormor, Agnes, mamma, Maria och Axel.
Jag och Axel vid majbrasan. :)
Agnes. :)
Jag och söta Agnes! <3
Jag och söta Axel! <3

RSS 2.0