X- Factor :)

Nu blir det  X- Factor! :)
Heja Awa, Isak och J.E.M. De är så bra. <3
 

Skridskor! :)

Hej på er alla!
Idag har vi varit och åkt skridskor från klockan 08.30 till 10.30. Det var jätteroligt att åka skridskor men det var jättelänge sedan man gjorde det. 
Man känndes ju sig "NÄSTAN" som BAMBI på hal IS. :)
 
 
 
När jag kom hem från skolan satte jag mig ner och bärjade pluggade.  Mycket läxor nu. 
 
Kramizar på er. <3

 
 

Pajala. <3 :)

 Hej allihopa!
På fredag åkte vi till Pajala och hälsade på mormor. På kvällen gick jag till Wilma och det var roligt. På lördags morgonen bakade jag och mormor pepparkakor och lyssnade på jul musik. ( Det ska börjas i tid )
För snart är det jul :)
Efter lunchen åkta jag till bästisen Nora. Det är alltid lika roligt att träffa henne. :) Vi var ute, spelade spel, lyssnade på 1D och mycket mer. När jag kom från Nora så hade mamma och mormor bakat (Plicke Plock ) . Åh vad gott det var. Riktiga jul kakor. :) Idag har jag pluggat för vi har jätte mycket läxor och 2 st prov på gång. Åh nej. Har för ett tag sedan kommit hem från innebandyn. Det är så roligt att spela innebandy. <3  Nu ska jag gå och duscha och sen gå och läsa min Frida tidning som jag köpte idag. Där står det jätte mycket om One Direction. Måste verkligen läsa det. :) 

Ha det så bra. Puss <3 <3
 
Lite bilder från pepparkaks baket. :)
Jag bakar. 
Jag och mormor bakar. 
Pepparkakor. :) <3
 
 

Don't dream your life, live your dreams. <3

 
 

Stockholm/ Uppsala :)

Heej på er!
Hoppas att ni har haft ett bra höslov. Mitt lov har varit helt avesome. Jag och mamma åkte till Stockholm på onsdag kväll. Mikael mötte oss på T-Centralen. På torsdag åkte vi till Uppsala och hälsade på Malin. Vi gick till Uppsala slott och där var det en utställning på fredenshus. Vi åt middag på en Thairestaurang. Det var jätte gott. På fredag åkte vi ut till Gamla Uppsala. Vi besökte museumet och gick runt kungshögarna. Efter lunch blev det shopping i Uppsala. Sen åkte vi till Stockholm. På kvällen åt vi middag på en grekisk restaurang. Jätte god souvlaki. På lördag åkte vi till Djurgården. Vi gick på det Nordiska Museet. Sen var det dags för SHOPPING. :) Yees. :) På söndag blev det lite shopping igen. :) På måndag lite mera shopping :) och resa hem. 
 
 Uppsala slott.
Från Uppsalas slott såg man till Uppsalas Domkyrka.
Gamla Uppsala.
 Jag och Malin är ute med Vikinga Skeppet på havet. :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var på det Nordiska Museet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0