LuleåKalaset

Hej på er alla! :)
På torsdagsmorgonen åkte jag,mamma och pappa till Luleå. Först gick vi på stan och shoppade. På kvällen var vi på LuleåKalaset och lyssnade på Ulrik Munther. Jag fick hans autograf! :) Vi sov över hos min farbror Anders och Berit. På fredag forsatte vi att shoppa. Vi hälsade på min faster Agnetha där åt vi middag sen åkte vi och fikade hos faster Barbro. Vi åkte hem på kvällen. 
 
 Ulrik Munther! :) <3
 
Här får jag Ulrik Munthers autograf! <3 :)
Här är hans autograf och hans cd. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skellefteå-Stugan och Nora! :) <3

Hej igen! :)
 På tisdagskväll den 24 Juli åkte jag till Kalix. På onsdag den 25 Juli åkte jag,Maria, Axel och Agnes på en liten minisemester till Skellefteå. Vi skulle hälsa på några kompisar till Maria. När vi kom till Skellefteå så åkte vi till Leo´s lekland. Det var jätte roligt. Sen åt vi middag på hotellet. Efter middagen hälsade vi på hos Wiveka, Per, Lova och Tyra. Torsdag den 26 Juli vi åkte till stranden. Vi solade och badade hela dagen. På kvällen åkte vi och hälsade på Malin, Claes, Julius och Melea. På kvällen åkte vi till Kalix. 
På fredag åkte jag hem. När jag kom hem fick jag byta väska för då skulle vi fara till stugan i Junosuando/ Messumaa. Vi var där till på söndag. Från söndag till måndag sov Nora över hos mig. :) 
Vi hade jätte roligt. :) 

RSS 2.0