Bootcamp nu kommer jag! :)

 Godmorgon.
Snart åker jag på Bootcamp för tredje gången den här veckan. Är taggad! :) 
 
 Inge socker på 6-7 veckor. Istället äter man frukt. :)
 
mmmm! :) Hallon och jordgubbs smoothie är gott! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Moinalahti :) <3

Hej allihopa! :)
 Förra fredagen åkte vi på konfirmationsläger till Moinalahti som ligger i Finland. Det har varit hur roligt som helst. Under helgen har man inte sovit så mycket. Vi har sjungit i Kapellet med Katrin, lekt en massa lekar, haft utevistels, bastat, jobbat, haft tävlingar, klädde ut killarna till tjejer, vi åt väligt ofta.
 
Det har varit så roligt, verkligen ett minne. <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åker till Moinalahti på konfaläger. :)

Hej allihopa! :)
Om ca 2 timmar åker vi till Moinalahti på konfaläger. Det ska bli jätte roligt. :) 
Det kommer inte att bli någon uppdatering när vi är i Moinalahti efter som det är i Finland. Men kommer hem igen på söndag. :) Dom som vill kan ju följa mig på instagram: heter mandawesterberg 
 
 

Smoothie! :)

Gott med smoothie. :)
 
 
 
 

Veckans Bilder! :)

Hej allihopa! 
 
Här är veckan i bilder. :)
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer det lite inspirationsbilder. :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påsklovet! :)

 Hej allihopa!
På måndag åkte Mikael, Malin och Axel till Stockholm/ Uppsala, det var tråkigt. På tisdag åkte jag och mamma till Pajala för att skjutsa mormor hem. Då hann jag också vara med Nora och det var ju såklart jätteroligt. Vi kom hem tisdag kväll. På Onsdag på kvällen kom Emilia och Karin på födelsedagsfika. På torsdag den 4 april fyllde jag 15 år. Då var Signe, Evelina och Johanna hos mig det var såå roligt. Tack så mycket för de fina preenterna, ni var ju så gulliga. :) På fredagen gjorde jag inte så mycket, åkte skidor och sånt. På lördag åkte vi till Piteå. Vi badade, åt middag och såg på en show. På söndag bowlade vi och sen åkte vi hem. Mitt påsklov har varit såå bra. :) 
 
Här kommer det några bilder från mitt lov. :)
 
 
 Några av mina presenter. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påsken! :) <3

 Hej allihopa! 
På torsdag kväll kom Mikael, Malin och Axel hem. Det var jätteroligt. :) På fredag åkte jag, Malin, Mikael och Axel skidor upp till Isovaara. Vi åkte ungefär 10 Km. Mamma och pappa åkte skoter. Vi hade jätte fint väder, vi grillade korv och åkte madrass. På lördag (påskafton) var det också fint väder. Jag ,Malin och Axel åkte först till Tuomaan Paja i Finland. Vi skidade över älven. Sen åkte jag, Malin, Axel , Mikael, mormor, mamma och pappa skidor eller skoter till stugorna i Mäntysuu. Vid 3 kom Maria, Tommy, Axel och Agnes. :) När vi kom hem till oss gick jag, Axel och Agnes ut och vi var påskgummor och påskgubbe. Sen blev det påskmiddag med lite allt möjligt gott. :) Vi firade mig lite i förväg. För jag fyller år den 4 April och då är dom inte hemma. Av Mikael, Malin och Axel fick jag en tröja, hörlurar och en vykorts bok. Av mormor fick jag en morgonrock/ badrock och en pyjamas. Av Maria, Tommy, Axel och Agnes fick jag bodyshops produkter, pengar, lösnaglar, lite nagel grejer. Tack så mycket för presenterna. :)  <3 Sen åt vi lite tårta som mormor hade bakat, det var jätte gott. :) På söndag åkte vi igen skidor och skoter till stugorna i Mäntysuu. Idag har vi varit på pimpeltävling, vi fick inte någon fisk men det var roligt ändå.
 
Här kommer det några bilder. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0