Hej igen! :)

Hej allihopa!
Förlåt att jag inte har skrivit på länge jag har liksom inte haft tid. Men jag ska berätta lite om förra helgen.
Hoppas alla har haft en bra helg. det hade jag. jag var i Pajala och hälsade på mormor. I Pajala var det snö så jag var ute och lekte i snön. :) Jag och mormor har bakat pepparkakor, gott. På lördag var jag med Nora vi var och badade på badhuset det var jätte roligt sen var vi ute hos henne också. På söndag den första advent gick jag tomtetrampen det är att man ska gå runt och räkna tomtar i skyltfönster.
Många pepparkakor. :)
Pepparkakor är gott. :)
Så här såg tomten ut som vi letade efter. :D

Marika sover över! :)

Hej allihopa! i dag har Marika sovit över hos mig. :) I går följde hon med mig hem efter skolan. Hon hjälpte mig att fixa i ordning panda sakerna, vi förde ut sakerna till vissa. På kvällen såg vi på idol och åt lite godis, det var väl ganska gott :)  Den som jag tycker är bäst i idol är Moa och Amanda F. I dag har vi vaknat där vi 20 över 10. Vi har varit ute, och tagit lite bilder som ni får se sen mm. Vi har också bakat kladdkaka det var gott :)
Här kommer receptet på kladdkakan som vi gjorde.
* 2 ägg
* 3 dl socker
* 1 1/2 dl vetemjöl
* 2-3 msk kakao
* 1 msk vaniljsocker
150 g margarin
Min och Marikas fina kladdkaka. :)

Kladdkaka och glass är gott. :)
En fin bild vid torneälv.
Ett liten hjärta som jag ritade i snön. :)
Jag sitter vid granen som pappa hämtade från skogen i dag. :)
Solen tittar fram. :)
Hoppas alla får en bra helg.  :)

Marika och Emma!

I går efter skolan gick jag och Marika till Emma :) . När vi kom till Emma var vi på datorn, vi var ute vi gick till skolan och spionerade, det var några som hade utvecklingssamtal. :D Sen gick vi tillbaka hem till Emma och då lekte vi mörker kurragömma det var roligt :).

Barnvakt i Kalix <3

Hej allihopa!♥
Jag har inte skrivit på länge jag har liksom inte haft tid. Under helgen har jag varit i Kalix. Vi var barnvakt till Axel och Agnes. Den 11/11- 2011 kl: 11.11 Moster Maria och Tommy gifte sig ♥. Det var verklgen en överraskning dom hade inte sagt någonting till någon. :)

Höstlov! :)

Hej allihopa! Den här veckan har det varit höstlov. :) Skönt att vara ledig från skolan. Under höstlovet har jag sovit över hos Marika, gått ut med Ronja, lekt med mina kusiner Axel och Agnes.  Varit i Pajala hos mormor. Hälsade på hos Nora. Varit på begravning i Junosuando, min morfars begravning. :( I går söndag var vi och skjutsade Malin och Mikael till Luleå de skulle flyga till Stockholm.

Bakat :)

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag. På morgonen städade jag mitt rum, det blev fint. Sen gick jag ut och promenerade med min grannes hund Ronja. Hon är jätte snäll men också lite busig. Vi gick ganska långt. I dag har jag och mamma bakat (Kärleksmums). Det var roligt att baka. Här nere får ni receptet:
<3 Kärleksmums <3
3 ägg
2 kkp socker
4 dl mjöl
1 kkp mjölk
150 g margarin smält
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
Glasyr
1 hg margarin
2 1/2 kkp florsocker
3 msk Kaffe eller Vatten
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
Strössel strös över.
Kakan är färdig. :)
Den här söta hunden promenerade jag med idag. <3

RSS 2.0